Rame textile

Eficientizarea marketingului vizual.

Vizualizare mai rapida a noilor modele, noilor trend-uri, noilor produse. Pe aceste rame subtiri de aluminiu se instaleaza un tablou imprimat pe material textil, ce confera un look "frameless" pentru un impact vizual maxim.De ce CompuGrafix

Avem un program flexibil, (se lucreaza in trei ture), astfel incat sa putem accepta comanda clientului in zona de confort a acestuia.

Oferim preturi excelente, cea mai buna calitate, alaturi de incredere, constanta si continuitate pentru clientii nostri.

Oferim transport, si, daca este necesar, montaj pentru lucrarile produse.

Despre CompuGraFix

Suntem o companie tanara, dar ambitioasa, care actioneaza in industria productiei publicitare - imprimare digitala de interior si exterior.

In ultimii sapte ani, CompuGrafix a avut un ritm dinamic, devenind o companie de top in industrie. Suntem dedicati calitatii, si prin urmare, am investit in cele mai noi tehnologii, astfel putand sa oferim clientilor nostri cea mai buna calitate in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi. Ne definim ca o companie orientata spre solutii, oferim o gama larga de tehnologii de imprimare pentru a putea acoperi chiar si cele mai exigente cerinte.

Lucram cu echipamente de top, care includ (dar nu se limiteaza la): imprimare de interior si exterior; cerneala pe baza de solvent, UV sau pe baza de latex; masini de laminare, PVC, roboti de sudura, capsatoare; router-e care ne permit sa taiem materiale plastice si din aluminiu; plotter-e pentru taiere; taiere cu laser si masini de gravat pentru o gama larga de materiale cum ar fi vivak, hips, plexiglas; banc linear de indoire pentru stiplex, forex, vivak si alte materiale plastice.

Politica noastra

Politica noastra este ca relatiile de business pe care le avem cu clientii sa fie mentinute intr-un mediu constructiv.